Starthjälp dygnet runt

Ring din lokala bärgare

Vi utgår från våra Bärgningsstationer i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen. Vi syns ofta på uppdrag utmed E20.

Vägrar bilen starta?

Vi erbjuder starthjälp till privatpersoner eller företag som har problem med bilar, tyngre fordon och samt entreprenadmaskiner.

Snabb hjälp på plats

På Ramströms Syd har vi erfarenhet av att få igång de flesta bilarna. Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag. Ring oss dygnet runt.

Har du andra frågor som rör bilbärgning eller våra tjänster?

Hör av dig till Ramströms Syd på 016-130202 eller kontakta några av våra lokala kontor. Vi hjälper dig gärna med att svara på frågor som rör bärgning eller vägassistans.

 

Verksamhetsorter

Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen

I behov av bärgning på direkten?

Vi bärgar allt från personbilar, maskiner, bussar, tåg och flyg! Du hittar mer information här på vår hemsida, välkommen att kontakta oss!

Läs mer om bärgning

Inte i behov av bärgning nu direkt? Boka en transport här!

Vi transporterar maskiner, bilar och fordon över hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in transporten redan idag, läs mer här

Välkommen att Kontakta Ramströms Syd

I dag har Ramströms Syd 10 anställda bärgare och bedriver verksamhet inom vägassistans, bärgning, transporter av olika slag och samarbete med jourverkstad. 2021 startade Ramströms koncernen en Truckshop som är en lastbilsverkstad och med lokal i Västerås. Vi har alltid minst två bärgare i tjänst i Södermanland, som under årets alla dagar och dygnets alla timmar, finns redo att rycka ut vid behov.

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!