Isbärgning av fordon i  Södermanlands Län

Ring din lokala bärgare

Ramströms Syd hjälper dig med isbärgning i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen med omnejd oavsett tid på dygnet!

Isbärgning i Södermanlands Län

Behöver hjälp med så finns Ramströms Syd där för dig. Vi erbjuder isbärgning utförda av proffs med många års erfarenhet i bagaget. Vi har en jouröppet vilket gör att du kan få hjälp när som helst på dygnet, vilken dag som helst på året.

Isbärgning på sjöar i Södermanlands Län

Har du varit med om en olycka i trafiken? Ring alltid 112 om det är en livshotande situation.

Anledningen till att man kört ner i sjö och mark kan vara många. Vi på Ramströms Syd kan mer eller mindre hjälpa till över allt. Kontakta Ramströms Syd när du behöver en bärgare som erbjuder is- & terrängbärgning.

Har du andra frågor som rör bilbärgning eller våra tjänster?

Hör av dig till Ramströms Syd på 016-130202 eller kontakta några av våra lokala kontor. Vi hjälper dig gärna med att svara på frågor som rör bärgning eller vägassistans.

 

Verksamhetsorter

Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen

Letar du efter tygg och säker vägassistans?

Du kan läsa mer om vår den vägassistans som vi erbjuder här på Ramströms Syd. 

Läs mer om vägassistans

Inte i behov av bärgning nu direkt? Boka en transport här!

Vi transporterar maskiner, bilar och fordon över hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in transporten redan idag, läs mer här

Välkommen att Kontakta Ramströms Syd

I dag har Ramströms Syd 10 anställda bärgare och bedriver verksamhet inom vägassistans, bärgning, transporter av olika slag och samarbete med jourverkstad. 2021 startade Ramströms koncernen en Truckshop som är en lastbilsverkstad och med lokal i Västerås. Vi har alltid minst två bärgare i tjänst i Södermanland, som under årets alla dagar och dygnets alla timmar, finns redo att rycka ut vid behov.

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!