Jourreparation Lastbil

Ring din lokala bärgare

Vi på Ramströms Syd hjälper dig dygnet runt i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs,Torshälla, Kungsör & Stallarholmen med jourreparationer på ditt tunga fordon! Vi hjälper till med slangar, bälgar, bromsklockor, VBG delar, däck, säkringar, laddhandskar m.m.

Haveriservice för tunga fordon

Ramströms Syd lagerför de vanligaste reservdelarna såsom slangar, bälgar, bromsklockor, VBG-delar, däck, säkringar och laddhandskar för att nämna några. Alla som arbetar hos oss är utbildade för att kunna utföra reparationer på plats. Vi är ofta på terminaler runt i Södermanland och E20 där vi hjälper våra kunder nästan varje natt. Vi har i dagsläget 6st utbildade lastbilsmekaniker var av två alltid i jour dygnet runt som kan släp/lastbilar.

Har du andra frågor som rör bilbärgning eller våra tjänster?

Hör av dig till Ramströms Syd på 016-130202 eller kontakta några av våra lokala kontor. Vi hjälper dig gärna med att svara på frågor som rör bärgning eller vägassistans.

 

Verksamhetsorter

Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen

I behov av bärgning på direkten?

Vi bärgar allt från personbilar, maskiner, bussar, tåg och flyg! Du hittar mer information här på vår hemsida, välkommen att kontakta oss!

Läs mer om bärgning

Inte i behov av bärgning nu direkt? Boka en transport här!

Vi transporterar maskiner, bilar och fordon över hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in transporten redan idag, läs mer här

VI REPARERAR LASTBILAR DYGNET RUNT I MÄLARDALEN! - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Vill du uppringd, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig. Vi har öppet 07.00 - 16,00 måndag till fredag. Efter kontorstid ring 016-130202

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!

Ramströms Syd

Hejargatan 21

632 29 Eskilstuna

Tel. HK 016-13 02 02

Kontakta oss: Formulär

Orgnr: 556747-5578

Kontakta oss

Ramströms Syd : 016 - 13 02 02

Ramströms : 021-12 64 00

Ramströms Väst : 0221 - 121 21

Ramströms Nord : 0223-122 20

Ramströms Öst : 0171 - 271 71

Tjänster

Bilbärgning Tungbärgning Jourreparationer Däckjour Lyftkuddar Terrängbärgning Transporter Servicebil Jourbil Tungmekaniker

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Ramströms Bilbärgning Syd aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Ramströms Bilbärgning Syd.