Jourreparation Lastbil

Ring din lokala bärgare

Vi på Ramströms Syd hjälper dig dygnet runt i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs,Torshälla, Kungsör & Stallarholmen med jourreparationer på ditt tunga fordon! Vi hjälper till med slangar, bälgar, bromsklockor, VBG delar, däck, säkringar, laddhandskar m.m.

Haveriservice för tunga fordon

Ramströms Syd lagerför de vanligaste reservdelarna såsom slangar, bälgar, bromsklockor, VBG-delar, däck, säkringar och laddhandskar för att nämna några. Alla som arbetar hos oss är utbildade för att kunna utföra reparationer på plats. Vi är ofta på terminaler runt i Södermanland och E20 där vi hjälper våra kunder nästan varje natt. Vi har i dagsläget 6st utbildade lastbilsmekaniker var av två alltid i jour dygnet runt som kan släp/lastbilar.

Har du andra frågor som rör bilbärgning eller våra tjänster?

Hör av dig till Ramströms Syd på 016-130202 eller kontakta några av våra lokala kontor. Vi hjälper dig gärna med att svara på frågor som rör bärgning eller vägassistans.

 

Verksamhetsorter

Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen

I behov av bärgning på direkten?

Vi bärgar allt från personbilar, maskiner, bussar, tåg och flyg! Du hittar mer information här på vår hemsida, välkommen att kontakta oss!

Läs mer om bärgning

Inte i behov av bärgning nu direkt? Boka en transport här!

Vi transporterar maskiner, bilar och fordon över hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in transporten redan idag, läs mer här

Välkommen att Kontakta Ramströms Syd

I dag har Ramströms Syd 10 anställda bärgare och bedriver verksamhet inom vägassistans, bärgning, transporter av olika slag och samarbete med jourverkstad. 2021 startade Ramströms koncernen en Truckshop som är en lastbilsverkstad och med lokal i Västerås. Vi har alltid minst två bärgare i tjänst i Södermanland, som under årets alla dagar och dygnets alla timmar, finns redo att rycka ut vid behov.

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!