Bärgning Dygnet runt AV ERFARNA BÄRGARE

Ring din lokala bärgare

Bärgning i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen med omnejd, året om oavsett tid på dygnet!

Tungbärgning

Tungbärgning

Vi på Ramströms Syd lång erfarenhet av tungbärgning. Som en av de första bärgarna i Sverige började vi använda ”Lyftkuddar” vid tungbärgning.

Terrangbargning med Lyftkuddar

Terrängbärgning

Vi har terränggående tungbärgare som oftast tar sig hela vägen fram till det fastkörda fordonet. Räkna med Ramströms Syd i skog och mark.

Terrangbargning med Lyftkuddar

Isbärning

På vinterhalvåret händer det ibland att isen brister och våra kunder har ett stort problem. Då har vi lösningen i form av en isbärgnings utrustning.

Terrangbargning med Lyftkuddar

Mc bärgning

Vi utför bärgning av Motorcyklar, mopeder och andra motordrivna fordon. Vi utför MC-bärgning i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen

Ramströms-bilbargning

Husbils bärgning E20

Finns det något tråkigare än när semstern inte riktigt går som planerat. Får du problem med din husbil längst med E20 så kontakta Ramströms Syd.

Läs mera om tungbärgning
Bilbärgning

Bilbärgning E20

Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag. Ramströms Syd samarbetar med SOS international inom bilbärgning och vägassistans.

Läs mer om bilbärgning
Terrangbargning med Lyftkuddar

Däckjour E20

Ramströms Syd kommer snabbt ut till dig på plats och hjälper till vid däckproblem och hjälper till så att ni kan ta er vidare. Kontakta oss om du är fast och inte kan ta dig vidare.

Läs mer om däckjour

TMA-bilar från Ramströms Syd

Säkert TMA-skydd snabbt på plats för alla trafikanters skull. Vi arbetar snabbt vi kan för att felsöka och eventuellt reparera din bil direkt. Om detta inte är möjligt bärgar vi självklart ditt fordon till verkstad.

Ramströms TMA bilar

Ring din bärgare 016-130202

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!

Ramströms Syd

Hejargatan 21

632 29 Eskilstuna

Tel. HK 016-13 02 02

Kontakta oss: Formulär

Orgnr: 556747-5578

Kontakta oss

Ramströms Syd : 016 - 13 02 02

Ramströms : 021-12 64 00

Ramströms Väst : 0221 - 121 21

Ramströms Nord : 0223-122 20

Ramströms Öst : 0171 - 271 71

Tjänster

Bilbärgning Tungbärgning Jourreparationer Däckjour Lyftkuddar Terrängbärgning Transporter Servicebil Jourbil Tungmekaniker

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Ramströms Bilbärgning Syd aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Ramströms Bilbärgning Syd.