Vägassistans dygnet runt

Ring din lokala bärgare

Vi på Ramströms Syd har lång erfarenhet och hjälper dig dygnet runt med vägassistans! Kontakta oss om du är intresserad av att teckna vägassistans och bärgning hos oss. 

Starthjälp 

Ramströms Syd kan starta de flesta bilarna på plats. Vi arbetar årets alla dagar med uppdrag till privatpersoner och företag.

Feltankning

Startar inte motorn! Så fort du vrider om nyckeln börjar det felaktiga bränslet pumpas runt i motorn. RIng Ramströms Syd

Motorstopp

Snabb & effektiv hjälp dygnet runt! Ring Ramströms Syd i Södermanlands Län. Vi finns i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen

Låsöppning fordon

Har du råkat låsa in nyckeln? Våra bärgare är snabbt på plats för att hjälpa dig med din bil, lastbil eller mopedbil dygnet runt, året om.

Däckjour på E20

Får du problem utanför ordinarie arbetstid finns vår jourbil redo att hjälpa dig. Ring Ramströms Syd vi har ett stort sortiment av däck till lastbilar & bussar 24/7

Bensinstopp

Har du fått bensinstopp och behöver bränsle eller laddning av el på E20? Våra erfarna bärgare hjälper dig vidare genom att du komma ut med nytt bränsle. Vi finns för dig!

Jourreparationer

Vi försöker alltid reparera på plats för att underlätta för både er och våra bärgare. Vi utför jourreparationer på lastbilar, bussar och bilar. 

Välkommen att Kontakta Ramströms Syd

I dag har Ramströms Syd 10 anställda bärgare och bedriver verksamhet inom vägassistans, bärgning, transporter av olika slag och samarbete med jourverkstad. 2021 startade Ramströms koncernen en Truckshop som är en lastbilsverkstad och med lokal i Västerås. Vi har alltid minst två bärgare i tjänst i Södermanland, som under årets alla dagar och dygnets alla timmar, finns redo att rycka ut vid behov.

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!