BILBärgning Dygnet runt I Södermanlands Län

Ring din lokala bärgare

Vi hjälper dig med bärgning i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen med omnejd oavsett tid på dygnet!

Bilbärgning i Södermanlands Län

Har du krockat, kört av vägen eller har bilen bara slutat att fungera? – Kontakta Ramströms Syd vi erbjuder dig alltid snabb hjälp. Vi utgår från Mälardalen med omnejd och har garage i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen.

Vi bärgar bilar året om

Vi på Ramströms Syd i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen är snabbt på plats när olyckan varit framme. Har du krockat, kört av vägen, fastnat eller inte kan starta bilen - kontakta Ramströms Syd. Vi är snabbt på plats och kan hjälpa dig, vi arbetar lösningsorienterat för att hitta den bästa lösningen. Mycket kan vi hjälpa till med på plats. Vanliga fel som punktering, slut på bränsle eller liknande löser vi direkt och så att du kan ta dig vidare. Vid större vagnskador eller allvarligare problem bärgar vi bilen till en verkstad.

 

Har du varit med om en olycka i trafiken? Ring alltid 112 om det är en livshotande situation. 

Har du andra frågor som rör bilbärgning eller våra tjänster?

Hör av dig till Ramströms Syd på 016-130202 eller kontakta några av våra lokala kontor. Vi hjälper dig gärna med att svara på frågor som rör bärgning eller vägassistans.

 

Verksamhetsorter

Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen

Letar du efter tygg och säker vägassistans?

Du kan läsa mer om vår den vägassistans som vi erbjuder här på Ramströms Syd. 

Läs mer om vägassistans

Inte i behov av bärgning nu direkt? Boka en transport här!

Vi transporterar maskiner, bilar och fordon över hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in transporten redan idag, läs mer här

Välkommen att Kontakta Ramströms Syd

I dag har Ramströms Syd 10 anställda bärgare och bedriver verksamhet inom vägassistans, bärgning, transporter av olika slag och samarbete med jourverkstad. 2021 startade Ramströms koncernen en Truckshop som är en lastbilsverkstad och med lokal i Västerås. Vi har alltid minst två bärgare i tjänst i Södermanland, som under årets alla dagar och dygnets alla timmar, finns redo att rycka ut vid behov.

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!