BILBärgning Dygnet runt I Södermanlands Län

Ring din lokala bärgare

Vi hjälper dig med bärgning i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen med omnejd oavsett tid på dygnet!

Bilbärgning i Södermanlands Län

Har du krockat, kört av vägen eller har bilen bara slutat att fungera? – Kontakta Ramströms Syd vi erbjuder dig alltid snabb hjälp. Vi utgår från Mälardalen med omnejd och har garage i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen.

Vi bärgar bilar året om

Vi på Ramströms Syd i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen är snabbt på plats när olyckan varit framme. Har du krockat, kört av vägen, fastnat eller inte kan starta bilen - kontakta Ramströms Syd. Vi är snabbt på plats och kan hjälpa dig, vi arbetar lösningsorienterat för att hitta den bästa lösningen. Mycket kan vi hjälpa till med på plats. Vanliga fel som punktering, slut på bränsle eller liknande löser vi direkt och så att du kan ta dig vidare. Vid större vagnskador eller allvarligare problem bärgar vi bilen till en verkstad.

 

Har du varit med om en olycka i trafiken? Ring alltid 112 om det är en livshotande situation. 

Har du andra frågor som rör bilbärgning eller våra tjänster?

Hör av dig till Ramströms Syd på 016-130202 eller kontakta några av våra lokala kontor. Vi hjälper dig gärna med att svara på frågor som rör bärgning eller vägassistans.

 

Verksamhetsorter

Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen

Letar du efter tygg och säker vägassistans?

Du kan läsa mer om vår den vägassistans som vi erbjuder här på Ramströms Syd. 

Läs mer om vägassistans

Inte i behov av bärgning nu direkt? Boka en transport här!

Vi transporterar maskiner, bilar och fordon över hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in transporten redan idag, läs mer här

BÄRGNINGSFRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Vill du uppringd, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig. Vi har öppet 07:00 - 16:00 måndag till fredag. Efter kontorstid ring 016-130202

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!

Ramströms Syd

Hejargatan 21

632 29 Eskilstuna

Tel. HK 016-13 02 02

Kontakta oss: Formulär

Orgnr: 556747-5578

Kontakta oss

Ramströms Syd : 016 - 13 02 02

Ramströms : 021-12 64 00

Ramströms Väst : 0221 - 121 21

Ramströms Nord : 0223-122 20

Ramströms Öst : 0171 - 271 71

Tjänster

Bilbärgning Tungbärgning Jourreparationer Däckjour Lyftkuddar Terrängbärgning Transporter Servicebil Jourbil Tungmekaniker

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Ramströms Bilbärgning Syd aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Ramströms Bilbärgning Syd.