Bensinstopp i Södermanland

Ring din lokala bärgare

Vi på Ramströms Syd har lång erfarenhet och hjälper dig dygnet runt med vägassistans! Kontakta oss om du är intresserad av att teckna vägassistans hos oss i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen

Har du slut på bränsle? 

När du fått slut på bränsle i bilen kan du lita på Ramströms Syd! Vi kommer ut till dig med bensin, diesel eller en portabel elladdare. På plats ser vi till att du kan ta dig vidare. Skulle det vara något annat problem som dyker upp kan vi även hjälpa till med jourreparationer, bärgning eller transport.

Har du andra frågor som rör bilbärgning eller våra tjänster?

Hör av dig till Ramströms Syd på 016-130202 eller kontakta några av våra lokala kontor. Vi hjälper dig gärna med att svara på frågor som rör bärgning eller vägassistans.

 

Verksamhetsorter

Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen

I behov av bärgning på direkten?

Vi bärgar allt från personbilar, maskiner, bussar, tåg och flyg! Du hittar mer information här på vår hemsida, välkommen att kontakta oss!

Läs mer om bärgning

Inte i behov av bärgning nu direkt? Boka en transport här!

Vi transporterar maskiner, bilar och fordon över hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in transporten redan idag, läs mer här

Välkommen att Kontakta Ramströms Syd

I dag har Ramströms Syd 10 anställda bärgare och bedriver verksamhet inom vägassistans, bärgning, transporter av olika slag och samarbete med jourverkstad. 2021 startade Ramströms koncernen en Truckshop som är en lastbilsverkstad och med lokal i Västerås. Vi har alltid minst två bärgare i tjänst i Södermanland, som under årets alla dagar och dygnets alla timmar, finns redo att rycka ut vid behov.

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!