TMA Bilar i Södermanlands Län

Ring din lokala bärgare

Ramströms Syd erbjuder TMA skydd med utbildade chaufförer som snabbt kan säkra området för alla trafikanter. Vi hjälper dig med TMA-skydd i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen med omnejd.

TMA bil & TMA skydd i Södermanlands Län

Säkert TMA-skydd snabbt på plats för alla trafikanters skull. Vi arbetar snabbt vi kan för att felsöka och eventuellt reparera din bil direkt. Om detta inte är möjligt bärgar vi självklart ditt fordon till verkstad.

TMA Bilar skyddar männinskor i arbete

Våra TMA-bilar är toppmoderna och miljöklassade. Genom att utbilda våra chaufförer på rätt sätt kan vi snabbt garantera en säker arbetsmiljö för bärgare, räddningstjänst och övriga trafikanter. Allt ifrån Trafikentreprenad & TMA till TA-planer och tillstånd!

Har du andra frågor som rör bilbärgning eller våra tjänster?

Hör av dig till Ramströms Syd på 016-130202 eller kontakta några av våra lokala kontor. Vi hjälper dig gärna med att svara på frågor som rör bärgning eller vägassistans.

 

Verksamhetsorter

Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen

Letar du efter tygg och säker vägassistans?

Du kan läsa mer om vår den vägassistans som vi erbjuder här på Ramströms Syd. 

Läs mer om vägassistans

Inte i behov av bärgning nu direkt? Boka en transport här!

Vi transporterar maskiner, bilar och fordon över hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in transporten redan idag, läs mer här

Välkommen att Kontakta Ramströms Syd

I dag har Ramströms Syd 10 anställda bärgare och bedriver verksamhet inom vägassistans, bärgning, transporter av olika slag och samarbete med jourverkstad. 2021 startade Ramströms koncernen en Truckshop som är en lastbilsverkstad och med lokal i Västerås. Vi har alltid minst två bärgare i tjänst i Södermanland, som under årets alla dagar och dygnets alla timmar, finns redo att rycka ut vid behov.

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!