Har du kört fast med din lastbil?

Ring din lokala bärgare

Vi hjälper dig med tungbärgning i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen med omnejd oavsett tid på dygnet!

Tungbärgning i Södermanland

Ramströms Syd är snabbt på plats när du behöver hjälp med din lastbil, tyngre maskiner och andra större fordon. Tungbärgning vilken tid som helst på dygnet, vilken dag som helst på året.

Vi bärgar tunga fordon i Södermanlands Län

När du kontaktar Ramströms Syd i Södermanland kan du alltid räkna med professionell bärgning av maskiner, släp och tyngre fordon. Alla våra tungbärgare utrustade med luftkuddar för att skydda era fordon vid avkörningar eller olyckor. 

Har du varit med om en olycka i trafiken? Ring alltid 112 om det är en livshotande situation.

Har du andra frågor som rör bilbärgning eller våra tjänster?

Hör av dig till Ramströms Syd på 016-130202 eller kontakta några av våra lokala kontor. Vi hjälper dig gärna med att svara på frågor som rör bärgning eller vägassistans.

 

Verksamhetsorter

Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen

Letar du efter tygg och säker vägassistans?

Du kan läsa mer om vår den vägassistans som vi erbjuder här på Ramströms Syd. 

Läs mer om vägassistans

Inte i behov av bärgning nu direkt? Boka en transport här!

Vi transporterar maskiner, bilar och fordon över hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in transporten redan idag, läs mer här

Välkommen att Kontakta Ramströms Syd

I dag har Ramströms Syd 10 anställda bärgare och bedriver verksamhet inom vägassistans, bärgning, transporter av olika slag och samarbete med jourverkstad. 2021 startade Ramströms koncernen en Truckshop som är en lastbilsverkstad och med lokal i Västerås. Vi har alltid minst två bärgare i tjänst i Södermanland, som under årets alla dagar och dygnets alla timmar, finns redo att rycka ut vid behov.

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!