fastnat med maskinen i Södermanlands län?

Ring din lokala bärgare

Ramströms syd hjälper dig med terrängbärgning i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen oavsett tid på dygnet!

Terrängbärgning i Södermanlands Län

Behöver du hjälp med bärgning i skog och mark? Vi på finns Ramströms Syd är aldrig mer än ett samtal bort. Professionell terrängbärgning med många års erfarenhet av bärgning i svår terräng. Jouröppen bärgning så att du kan få hjälp när som helst på dygnet året om.

Vi hjälper dig i skog och mark

Har du varit med om en olycka i trafiken? Ring alltid 112 om det är en livshotande situation.

Det finns många anledningar till varför man fastnat i svårframkomlig terräng. Ramströms Syd erbjuder bärgning på plats så att du kan fortsätta jobba. Behöver maskinen repareras kan vi bärga maskinen till verkstad. Tveka inte att höra av dig när du behöver en bärgare som erbjuder terrängbärgning.

Har du andra frågor som rör bilbärgning eller våra tjänster?

Hör av dig till Ramströms Syd på 016-130202 eller kontakta några av våra lokala kontor. Vi hjälper dig gärna med att svara på frågor som rör bärgning eller vägassistans.

 

Verksamhetsorter

Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen

Letar du efter tygg och säker vägassistans?

Du kan läsa mer om vår den vägassistans som vi erbjuder här på Ramströms Syd. 

Läs mer om vägassistans

Inte i behov av bärgning nu direkt? Boka en transport här!

Vi transporterar maskiner, bilar och fordon över hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in transporten redan idag, läs mer här

Välkommen att Kontakta Ramströms Syd

I dag har Ramströms Syd 10 anställda bärgare och bedriver verksamhet inom vägassistans, bärgning, transporter av olika slag och samarbete med jourverkstad. 2021 startade Ramströms koncernen en Truckshop som är en lastbilsverkstad och med lokal i Västerås. Vi har alltid minst två bärgare i tjänst i Södermanland, som under årets alla dagar och dygnets alla timmar, finns redo att rycka ut vid behov.

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!