fastnat med maskinen i Södermanlands län?

Ring din lokala bärgare

Ramströms syd hjälper dig med terrängbärgning i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen oavsett tid på dygnet!

Terrängbärgning i Södermanlands Län

Behöver du hjälp med bärgning i skog och mark? Vi på finns Ramströms Syd är aldrig mer än ett samtal bort. Professionell terrängbärgning med många års erfarenhet av bärgning i svår terräng. Jouröppen bärgning så att du kan få hjälp när som helst på dygnet året om.

Vi hjälper dig i skog och mark

Har du varit med om en olycka i trafiken? Ring alltid 112 om det är en livshotande situation.

Det finns många anledningar till varför man fastnat i svårframkomlig terräng. Ramströms Syd erbjuder bärgning på plats så att du kan fortsätta jobba. Behöver maskinen repareras kan vi bärga maskinen till verkstad. Tveka inte att höra av dig när du behöver en bärgare som erbjuder terrängbärgning.

Har du andra frågor som rör bilbärgning eller våra tjänster?

Hör av dig till Ramströms Syd på 016-130202 eller kontakta några av våra lokala kontor. Vi hjälper dig gärna med att svara på frågor som rör bärgning eller vägassistans.

 

Verksamhetsorter

Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen

Letar du efter tygg och säker vägassistans?

Du kan läsa mer om vår den vägassistans som vi erbjuder här på Ramströms Syd. 

Läs mer om vägassistans

Inte i behov av bärgning nu direkt? Boka en transport här!

Vi transporterar maskiner, bilar och fordon över hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in transporten redan idag, läs mer här

BÄRGNINGSFRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Vill du uppringd, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig. Vi har öppet 07.00 - 16,00 måndag till fredag. Efter kontorstid ring 016-130202

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!

Ramströms Syd

Hejargatan 21

632 29 Eskilstuna

Tel. HK 016-13 02 02

Kontakta oss: Formulär

Orgnr: 556747-5578

Kontakta oss

Ramströms Syd : 016 - 13 02 02

Ramströms : 021-12 64 00

Ramströms Väst : 0221 - 121 21

Ramströms Nord : 0223-122 20

Ramströms Öst : 0171 - 271 71

Tjänster

Bilbärgning Tungbärgning Jourreparationer Däckjour Lyftkuddar Terrängbärgning Transporter Servicebil Jourbil Tungmekaniker

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Ramströms Bilbärgning Syd aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Ramströms Bilbärgning Syd.