LÅsöppning Fordon dygnet runt

Ring din lokala bärgare

Ibland händer det att nycklarna kommer bort när man är i skog och mark. Vi på Ramströms Syd hjälper er med låsöppning oavsett anledning. Vi utgår från våra Bärgningsstationer i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen.

Professionell hjälp att öppna bilen

Har du råkat låsa in nyckeln? Våra bärgare är snabbt på plats för att hjälpa dig med din bil, lastbil eller mopedbil dygnet runt, året om.

Har du en ny bil? Kontakta oss

Har du en nyare bil är det viktigt att informerar om vilken typ av bil det gäller. Vi kan svara på om vi kan hjälpa till med öppning eller om vi behöver bärga bilen till verkstad. Modärna bilar har överlag en mer avancerad typ av säkarehet.

Har du andra frågor som rör bilbärgning eller våra tjänster?

Hör av dig till Ramströms Syd på 016-130202 eller kontakta några av våra lokala kontor. Vi hjälper dig gärna med att svara på frågor som rör bärgning eller vägassistans.

 

Verksamhetsorter

Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Torshälla, Kungsör & Stallarholmen

I behov av bärgning på direkten?

Vi bärgar allt från personbilar, maskiner, bussar, tåg och flyg! Du hittar mer information här på vår hemsida, välkommen att kontakta oss!

Läs mer om bärgning

Inte i behov av bärgning nu direkt? Boka en transport här!

Vi transporterar maskiner, bilar och fordon över hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in transporten redan idag, läs mer här

Välkommen att Kontakta Ramströms Syd

I dag har Ramströms Syd 10 anställda bärgare och bedriver verksamhet inom vägassistans, bärgning, transporter av olika slag och samarbete med jourverkstad. 2021 startade Ramströms koncernen en Truckshop som är en lastbilsverkstad och med lokal i Västerås. Vi har alltid minst två bärgare i tjänst i Södermanland, som under årets alla dagar och dygnets alla timmar, finns redo att rycka ut vid behov.

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!