Väghjälp & bärgningsservice | Ramströms Syd

Snabb & effektiv hjälp dygnet runt! Vi hjälper dig med bil, MC, Husbil, Lastbil och buss. Marknadens modernaste fordonsflotta, hela Södermanland dygnet runt! Samarbetar med kända försäkringsbolag, bilverkstäder ihop med SOS international. Vi hjälper dig med bärgning i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Kungsör med omnejd oavsett tid på dygnet!
 

Bärgning Södermanland

Tveka inte på att ringa oss - Vi hjälper dig snabbt & effektivt med bilbärgning i Södermanland. Erfaren & kompetent personal. Hos oss får du alltid ett bra & fast pris för bilbärgning. Snabbt på plats. Kunnig personal. Öppet dygnet runt

Väghjälp Södermanland

Fått motortstopp med bilen och behöver vägassistans finns Ramströms Syd i hela Södermanland. Vi är din lokala bärgare i Arboga, Eskilstuna, Strängnäs, Kungsör, Eskilstuna, Strängnäs med omnejd oavsett tid på dygnet!. 

Biltransport

Transport Södermanland

Biltransporter och maskintransporter i Södermanland. Ramströms Syd har även krokbilar utrustade för snöröjning och saltning m.m. Våra chaufförer är utbildade och har rätt kompetens för alla typer av uppdag.

Berätta gärna om din upplevelse...HÄR

" Mycket proffsig hjälp med punktering i Eskilstuna. Vänlig och tillmötesgående chaufför som lagade däcket tillfälligt på plats så vi kunde köra vidare."

Nils Legge

" Finns inga bättre. Klockren service och kundbemötande"

Tobbe

Välkommen att Kontakta Ramströms Syd

I dag har Ramströms Syd 10 anställda bärgare och bedriver verksamhet inom vägassistans, bärgning, transporter av olika slag och samarbete med jourverkstad. 2021 startade Ramströms koncernen en Truckshop som är en lastbilsverkstad och med lokal i Västerås. Vi har alltid minst två bärgare i tjänst i Södermanland, som under årets alla dagar och dygnets alla timmar, finns redo att rycka ut vid behov.

Ring din bärgare 016-130202

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!

Ramströms Syd

Hejargatan 21

632 29 Eskilstuna

Tel. HK 016-13 02 02

Kontakta oss: Formulär

Orgnr: 556747-5578

Kontakta oss

Ramströms Syd : 016 - 13 02 02

Ramströms : 021-12 64 00

Ramströms Väst : 0221 - 121 21

Ramströms Nord : 0223-122 20

Ramströms Öst : 0171 - 271 71

Tjänster

Bilbärgning Tungbärgning Jourreparationer Däckjour Lyftkuddar Terrängbärgning Transporter Servicebil Jourbil Tungmekaniker

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Ramströms Bilbärgning Syd aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Ramströms Bilbärgning Syd.